صادرات عمده انواع لوله پلی اتیلن
صادرات عمده انواع لوله پلی اتیلن به کشور هایی همچون عراق، پاکستان ،ترکیه ،ارمنستان ،تاجیکستان و همچنین کشور های واقع شده در منطقه خاور میانه صورت میگیرد.
امروزه لوله های تولید شده داخلی به دلیل کیفیت بالا قابلیت صادرات به کشور های مختلفی را دارند. در حال حاضر تعداد ۲۷۰ واحد صنعتی تولید کننده این تجهیزات در کشور وجود دارد. اولین بار کشور آلمان ساخت این قطعات را آغاز کرد. از آن زمان یعنی دهه ۱۹۵۰ میلادی ساخت و تولید این لوله ها در دیگر نقاط جهان نیز گسترش یافت. نخستین کارخانه لوله پلی اتیلن در کشور در سال ۱۳۵۴ راه اندازی شد. از آن زمان این صنعت در داخل کشور توسعه و گسترش یافت.
https://youtube.com/shorts/nGwjKzDKnzM?feature=share
لوله پلی اتیلن چیست
همانطور که از نامش پیداست، لولهای ساخته شده از پلاستیک میباشد. مواد پلی اتیلن از پر کاربرد ترین نوع پلاستیک محسوب میشود. به صورتی که از آن در تهیه کیسهها، ظروف پلاستیکی، بطری و لوله پلی اتیلن استفاده میشود.
صنعت تولید انواه لوله ها ی پلی اتیلن و دیگر محصولات پلی اتیلن در پنجاه سال گذشته پیشرفتهایی در راستای بالاتر بردن کیفیت داشته است.
چراکه خود را به عنوان جایگزین مناسبی برای انواع دیگر لولهها اعم از فولادی، چدنی مطرح نموده است. شاید شما هم دقت داشته باشید که امروزه در زمینه تاسیسات، بحث لوله کشی و یا این لولهها بسیار کاربرد دارد. زیرا جزء یکی از انواع لوله های انتقال دهنده آب و دیگر سیالات محسوب میشود.
مهمترین کاربردهای لوله پلی اتیلن، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- انتقال آب (فاضلاب شهری و صنعتی)
- لوله های انتقال گاز
- کاورینگ لوله های آتش نشانی، اطفاء حریق، کابل برق و …
- خطوط انتقال محصولات نفتی
- خطوط اصلی پرفشار
- لوله های لایروبی
- خطوط انتقال آب دریا
- گودال و آبگیری معدن
- راه آهن و قطار شهری
- انتقال سیالات شیمیایی
- خطوط تهویه مطبوع هوا
- سیالات گرم کننده و خنک کننده
استفاده از این لوله ها
در صنایع نفت و گاز سابقه ای طولانی دارد. در مقایسه با سایر لوله ها کمترین میزان تعمیر و نگهداری را برای توزیع گاز شهری دارد. امروزه استفاده از این نوع لولهها در شبکه های آبرسانی رو به رشد می باشد. مديران پروژه های اجرائي در اکثر مواقع این نوع لولهها را جایگزین انواع دیگر لولهها نمودهاند.
نظرات :